Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ

Η ομάδα της GCP συνεχώς αναπτύσσεται, αντλώντας από την αγορά έμπειρα στελέχη με άρτια τεχνογνωσία και αφοσίωση στο έργο τους. Είμαστε ένα πολυδύναμο δίκτυο ειδικοτήτων και έμπειρων συνεργείων, μεταξύ των οποίων, μηχανικοί, αρχιτέκτονες, μελετητές, τεχνικοί ασφαλείας και αυτοματισμών με άριστη τεχνογνωσία στις τεχνικές και κατασκευαστικές εργασίες, σύγχρονο εξοπλισμό και κοινό όραμα: να χτίζουμε όχι μόνο κτίρια, αλλά και εμπιστοσύνη στις σχέσεις μας με τον πελάτη.

Συμβουλευτείτε τους ειδικούς μας.
Προγραμματίστε τώρα μία συνάντηση μαζί μας!

ΓΙΑΤΙ ΞΕΧΩΡΙΖΟΥΜΕ

 • Ακούμε τις ανάγκες σας!

  Κάθε έργο για εμάς είναι μοναδικό. Ανταποκρινόμαστε στις απαιτήσεις κάθε ξεχωριστού project που αναλαμβάνουμε και παρέχουμε ιδέες και λύσεις μόνο για εσάς.

 • Παρέχουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες one-stop-shop

  Αναλαμβάνουμε τα πάντα, από τη μελέτη και την έκδοση αδειών ως την κατασκευή και την τελική διαμόρφωση και διακόσμηση του εσωτερικού και του περιβάλλοντος χώρου. Παραδίδουμε με το κλειδί στο χέρι!

 • Απευθυνόμαστε σε ένα ευρύ φάσμα πελατείας

  Aπό ιδιοκτήτες, επενδυτές και ειδικούς στην ανάπτυξη ακινήτων, ως εταιρείες τουριστικών επενδύσεων και δικαιούχους Golden Visa, εξατομικεύοντας τις υπηρεσίες μας στις ανάγκες σας.

 • Είμαστε αφοσιωμένοι στην ποιότητα

  Δημιουργούμε έργα με σύγχρονη αντίληψη και αισθητική. Εφαρμόζουμε τεχνικές με άριστη τεχνογνωσία και παρέχουμε καινοτόμες λειτουργικές λύσεις που αντέχουν και διαρκούν.

 • Παρέχουμε προκαθορισμένο κόστος και χρονοδιάγραμμα

  Εγγυόμαστε την αποπεράτωση στους συμφωνηθέντες χρόνους, με γνώμονα την άριστη ποιότητα και τεχνογνωσία για οποιαδήποτε κατασκευαστική πρόκληση απαιτηθεί.

 • Είμαστε ευέλικτοι

  Ενσωματώνουμε τυχόν προσθήκες και τροποποιήσεις που θα μας ζητήσετε στα σχέδια, ακόμη και μετά την υπογραφή της τελικής μελέτης, εκτελώντας τις απαραίτητες διορθώσεις στη μελέτη και τον προϋπολογισμό με ταχύτητα, ευελιξία και τη βέλτιστη δυνατή εξοικονόμηση πόρων.

 • Είμαστε δίπλα σας και μετά την παράδοση του έργου

  Παρέχουμε τεχνική υποστήριξη μετά την παράδοση του έργου, που αποτελέι εγγύηση για την ικανοποίηση και την αφοσίωση των πελατών μας.

 • Επενδύουμε στον τουρισμό

  Εξειδικευόμαστε στη μελέτη, κατασκευή και ανακατασκευή επενδυτικών έργων για τον τουρισμό. Η εξωστρέφειά μας σε πελάτες του εξωτερικού και επενδυτές του τουρισμού και η πολυετής εμπειρία μας στον χώρο, μάς αναδεικνύουν σε σημείο αναφοράς στον κατασκευαστικό κλάδο έργων τουρισμού.

 • Σεβόμαστε το περιβάλλον

  Δεσμευόμαστε για την προστασία του περιβάλλοντος και έχουμε αναπτύξει Σύστημα Περιβαλλοντικής Διαχείρισης σύμφωνα με τις απαιτήσεις του προτύπου ISO 14001:2015.

Eνταχθείτε στην ομάδα μας, στη λίστα προμηθευτών μας ή στα συνεργαζόμενα συνεργεία της GCP!

Συμπληρώστε την φόρμα που σας ενδιαφέρει: Καριέρα, Προμηθευτές, Συνεργαζόμενα Συνεργεία