Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣ

H GCP είναι μια αξιόπιστη, ταχύτατα αναπτυσσόμενη ελληνική κατασκευαστική εταιρεία, με δυναμική παρουσία στην κατασκευή και ανακαίνιση κατοικιών, επαγγελματικών χώρων, ξενοδοχειακών μονάδων και χώρων εστίασης, απευθυνόμενη σε ιδιώτες και επενδυτές από την Ελλάδα και το εξωτερικό. Κίνητρο της δημιουργίας μας είναι η υλοποίηση έργων με υψηλές προδιαγραφές ποιότητας, αισθητικής, σεβασμό στον πελάτη και αίσθημα ευθύνης για το περιβάλλον.

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ

Η GCP ιδρύθηκε όταν οι δρόμοι τριών ανθρώπων με διαφορετικές εμπειρίες, γνώσεις και ικανότητες ενώθηκαν σε μια κοινή πορεία. Προερχόμενοι και οι τρεις από τον κλάδο των κατασκευών και του retail, διαθέτουν πολυετή εμπειρία σε μία σειρά από απαιτητικά έργα όπως ανάπτυξη δικτύων τραπεζών, σουπερμάρκετ, ξενοδοχειακών συγκροτημάτων, επαγγελματικών χώρων και πολυτελών κατοικιών. Την πολύπλευρη αυτή εμπειρία την οποία ένωσαν κάτω από το κοινό τους όραμα για μία  δυναμική εταιρεία με προσανατολισμό στην κατασκευαστική ποιότητα και πεδίο ανάπτυξης στις τουριστικές επενδύσεις.

Η GCP, από το πρώτο έτος λειτουργίας της, παγίωσε σταθερές συμφωνίες με μεγάλες εταιρείες και στρατηγικούς επενδυτές από το εξωτερικό, αναπτύσσοντας τριψήφιο ρυθμό ανάπτυξης χάρη στη συνεχή αύξηση του κύκλου εργασιών, ισχυρή ρευστότητα χάρη στη συνετή διαχείριση των κεφαλαίων της, μηδενικό δανεισμό και ένα σταθερά αυξανόμενο ανεκτέλεστο έργων.

gcp

ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΜΑΣ

Η εξέλιξή μας ως η ελληνική εταιρεία σημείο αναφοράς στον κατασκευαστικό κλάδο, δημιουργώντας έργα που διακρίνονται για την υψηλή ποιότητα και την κορυφαία αισθητική τους, με ελάχιστο ή μηδενικό αρνητικό αποτύπωμα στο περιβάλλον.

Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΑΣ

Να προσφέρουμε ολοκληρωμένες τεχνικές υπηρεσίες υψηλών απαιτήσεων και προδιαγραφών που χαρακτηρίζονται από αξιοπιστία, επαγγελματισμό και έχουν στο επίκεντρο τον άνθρωπο.

ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ

Λειτουργούμε με γνώμονα την ευθύνη απέναντι στους Ανθρώπους, την Κοινωνία και το Περιβάλλον. Αναπτύσσουμε την δραστηριότητά μας με γνώμονα ένα σύνολο ηθικών και επαγγελματικών αξιών.

ΟΙ ΑΞΙΕΣ ΜΑΣ

Οι αξίες μας είναι αυτονόητες και αδιαπραγμάτευτες για εμάς. Είναι η πυξίδα μας για ηθικό επιχειρείν και για το χτίσιμο μακροχρόνιων σχέσεων συνεργασίας και εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας.

Η ποιότητα διέπει τις επαγγελματικές και ταυτόχρονα ανθρώπινες σχέσεις που διατηρούμε με τους συνεργάτες και τους πελάτες μας. Με μια διαφορετική, ανθρωποκεντρική προσέγγιση, προσφέρουμε προσωποποιημένες υπηρεσίες υψηλών απαιτήσεων και προδιαγραφών, που μας χαρακτηρίζουν και προσφέρουν ένα σημαντικό ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στην εταιρεία μας.

Λειτουργούμε με αφοσίωση, επαγγελματική συνέπεια και σεβασμό στις διαφορετικές ανάγκες κάθε πελάτη και κάθε έργου. Στόχος μας να προσθέσουμε αξία σε κάθε σας επένδυση, ανεξάρτητα από το οικονομικό μέγεθος αυτής. Σε μια εποχή που υπάρχουν τόσοι πολλοί πάροχοι για το ίδιο προϊόν ή υπηρεσία, εμείς, ακολουθώντας το παραγωγικό υπόδειγμα της ευέλικτης εξειδίκευσης, επιτυγχάνουμε τη βέλτιστη αποτελεσματικότητα σε κάθε εγχείρημά μας.

Η ηθική αποτελεί για εμάς βασικό πυλώνα στη λήψη επιχειρηματικών αποφάσεων τόσο σε επίπεδο εργασιών όσο και σε επίπεδο διοίκησης.  Ακολουθούμε πιστά τα νομικά εργασιακά και περιβαλλοντικά πλαίσια που διέπουν την επιχειρηματική μας δραστηριότητα, εντάσσοντας σε αυτά εσωτερικές διαδικασίες που ενισχύουν και διασφαλίζουν την ακεραιότητα, τη διαφάνεια και τη συνέπεια σε κάθε μας δέσμευση προς εσάς.

Σας παρέχουμε ευκαιρίες ταχείας ανάπτυξης, ασυναγώνιστη αξία και εξασφαλίζουμε την ηρεμία σας. Προγραμματίστε τώρα μία συνάντηση μαζί μας!