ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ

Η GCP αναπτύσσει έντονη κατασκευαστική δραστηριότητα στη βιομηχανία του τουρισμού και της σύγχρονης διαβίωσης. Εξειδικευόμαστε στην κατασκευή και ανακαίνιση κατοικιών, επαγγελματικών χώρων, ξενοδοχειακών μονάδων, τουριστικών καταλυμάτων και χώρων εστίασης, απευθυνόμενοι

σε ιδιώτες και επενδυτές από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Παρέχουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες «με το κλειδί στο χέρι» αναλαμβάνοντας το σχεδιασμό, μελέτη, επίβλεψη, κατασκευή, διακόσμηση  των εσωτερικών χώρων και την τελική διαμόρφωση του περιβάλλοντος χώρου. Παράλληλα, χάρη στις στρατηγικές συνεργασίες μας με κορυφαίες εταιρείες στην ανάπτυξη ακινήτων και στη διαχείριση/τεχνική συντήρηση εγκαταστάσεων εξασφαλίζουμε το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα της υπηρεσίας one-stop-shop στους πελάτες μας.

Στην GCP λειτουργούμε πάντα με γνώμονα την ποιότητα, την ευελιξία και την επαγγελματική συνέπεια, παραδίδοντας στους προσυμφωνημένους χρόνους και σύμφωνα με τις απαραίτητες σχετικές τεχνικές προδιαγραφές.

Ενημερωθείτε αναλυτικά για τις υπηρεσίες μας

Μελέτη & Σχεδιασμός

Μελέτη & Σχεδιασμός

Κατασκευή & Ανακαίνιση

Κατασκευή & Ανακαίνιση

Ανάπτυξη Ακινήτων

Ανάπτυξη Ακινήτων

MEΛΕΤΗ & ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ

Η δημιουργική ομάδα της GCP αποτελείται από συνεργάτες που εργάζονται με πάθος και αφοσίωση στον χώρο του δομικού και αρχιτεκτονικού σχεδιασμού, της διακόσμησης εσωτερικών χώρων και της διαμόρφωσης του περιβάλλοντος χώρου.

Διαθέτουμε υψηλή αισθητική και τεχνογνωσία στις καινοτόμες εφαρμογές και μπορούμε να υλοποιήσουμε κάθε σας ιδέα, δίνοντας αξία στην επένδυσή σας.

Κατηγορίες ακινήτων:

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ & ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ

Με πολυετή εμπειρία στον κατασκευαστικό κλάδο και έχοντας αναπτύξει ένα ισχυρό δίκτυο συνεργασιών, μπορούμε να εγγυηθούμε πως το έργο που θα παραδώσουμε θα ξεπεράσει τις προσδοκίες σας.

Κατασκευή

Για την κατασκευή ενός ακινήτου υλοποιούνται τα κάτωθι στάδια:

Στελέχη της εταιρείας μας βρίσκονται δίπλα σας κάθε στιγμή για την επίλυση απλών ή σύνθετων προβλημάτων στις εγκαταστάσεις σας.

Ανακαίνιση

Η μερική ή ολική ανακαίνιση κατοικίας ή επαγγελματικού χώρου αποτελεί ξεχωριστό τμήμα της εταιρείας μας και ως εκ τούτου υπάρχει δυνατότητα για κάλυψη κάθε σχετικής ανάγκης, από απλές διορθωτικές επεμβάσεις σε συγκεκριμένους χώρους έως και πλήρους ανακαίνισης.

Νέος σχεδιασμός, σύγχρονα δοκιμασμένα υλικά και ξεχωριστές λύσεις για κάθε περίπτωση προσδίδουν το βέλτιστο αποτέλεσμα σύμφωνα με τις ανάγκες του πελάτη και με τις οικονομικότερες λύσεις της αγοράς.

Ενδεικτικές Κατηγορίες Έργων Ανακαίνισης:

ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΑΚΙΝΗΤΩΝ

Στην GCP συνεργαζόμαστε με εταιρείες Real Estate μεγάλου βεληνεκούς στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, έτσι ώστε να μπορούμε να καλύψουμε κάθε ανάγκη των πελατών μας.

Με βάση την εμπειρία και την τεχνογνωσία των ανθρώπων μας, η εταιρεία μας έχει την δυνατότητα να υλοποιεί έργα υψηλής ποιότητας και εξαιρετικής αισθητικής, με στόχο πάντα τον εντοπισμό επενδυτικών ευκαιριών στην αγορά και στην ανάπτυξη ακινήτων.

Συγκεκριμένα :

Αναβαθμίστε την ακίνητη περιουσία σας και απογειώστε τα οφέλη. Προγραμματίστε τώρα μία συνάντηση μαζί μας!